599

Συνταγές

33295

Προβολές

8422

Επισκέψεις (28.08.2015 - 28.09.2015)

Rss feed

Το δικό μας παγωτό, απλά τέλειο!

προβολές
Μερίδες:
15
Θερμίδες:
156 / μερίδα
Συνολικός χρόνος:
70' λεπτά
Bαθμός δυσκολίας:
Πολύ εύκολη
  • 1 morfat creamy, στα ράφια όλων των σούπερ μάρκετ υπάρχει
  • 2 1\2 φλυτζάνια κρύο φρέσκο γάλα
  • 1 κουτί ζαχαρούχο
print
Χτυπήστε στο μίξερ στη μεγάλη ταχύτητα για 5 λεπτά την morfat κρέμα, ώσπου να γίνει αφράτη. Χαμηλώστε την ταχύτητα και συνεχίστε για άλλα 5 λεπτά προσθέτοντας το φρέσκο παγωμένο γάλα και το 1 κουτί ζαχαρούχο. Τοποθετήστε το μίγμα σε μεταλικό κουτί παγωτού ή σε τάπερ πλαστικό και αφήστε το για 1 ώρα στην κατάψυξη. Ξαναχτυπήστε το μίγμα που έχει μισοπαγώσει για άλλα 5 λεπτά περίπου και αφήστε το τουλάχιστον 5 ώρες στην κατάψυξη. Γίνεται φανταστικό!!!
 

ΠΑΓΩΤΟ ΣΟΚΟΛΑΤΑ

Προσθέστε 250 γραμ. λιωμένη κουβερτούρα. (236 θερμίδες ανά μερίδα)

ΠΑΓΩΤΟ ΜΟΚΑ

Προσθέστε 3 κουταλιές σούπας στιγμιαίο καφέ.

ΠΑΓΩΤΟ ΜΑΣΤΙΧΑ

Προσθέστε 1\2 κουταλάκι γλυκού μαστίχα Χίου κοπανισμένη μαζί με λίγη ζάχαρη.