599

Συνταγές

33295

Προβολές

8422

Επισκέψεις (28.08.2015 - 28.09.2015)

Rss feed

Μπριζόλα μοσχαρίσια με κους κους

προβολές
Μερίδες:
4
Xρόνος προετοιμασίας:
10' λεπτά
Xρόνος ψησίματος:
60' λεπτά
Bαθμός δυσκολίας:
Εύκολη
print

Για τις μπριζόλες

 
Πλένουμε καλά τις μπριζόλες. Τις μαρινάρουμε με τη μουστάρδα και το ελαιόλαδο και αλατοπιπερώνουμε. Τις βάζουμε σε μία γάστρα και τις κλείνουμε με το καπάκι (εάν δεν έχουμε γάστρα τις βάζουμε σε ένα ταψάκι και τις κλείνουμε με αλουμινόχαρτο). Τις ψήνουμε με κλειστό το καπάκι στο φούρνο για 25 λεπτά στους 190 βαθμούς. Έπειτα ανοίγουμε το καπάκι και τις ψήνουμε για ακόμη 35 λεπτά.
 

Για το κους κους

 
Για 1 κούπα κους κους agrimon βάζουμε σε ένα κατσαρολάκι 3 κούπες νερό, τη μαργαρίνη και το αλάτι. Λίγο πριν σωθεί το νερό ρίχνουμε το πιπέρι και το φρέσκο κρεμμυδάκι όσο το δυνατόν πιο ψιλοκομμένο. Ανακατεύουμε κατά διαστήματα απαλά.
 

Μυστικό

 
Όταν σερβίρετε το φαγητό περιχύστε το κους κους με 1-2 κουταλιές τους σούπας από το ζουμί που υπάρχει στο ταψί από τις μπριζόλες.