599

Συνταγές

33295

Προβολές

8422

Επισκέψεις (28.08.2015 - 28.09.2015)

Rss feed

Γαύρος φούρνου ριγανάτος

προβολές
Μερίδες:
5
Συνολικός χρόνος:
40' λεπτά
Bαθμός δυσκολίας:
Πολύ εύκολη
  • 1 κιλό γαύρο
  • 3/4 φλυτζανιού ελαιόλαδο
  • 2 σκελίδες σκόρδο κομμένες σε φετάκια
  • χυμό 1-2 λεμονιών
  • αλάτι, πιπέρι, ρίγανη
print
 Καθαρίζετε τα ψαράκια, τα πλένετε, τα αλατοπιπερώνετε και τα τοποθετείτε στο ταψί.
 Σε ένα μπολάκι βάζετε το σκόρδο, το χυμό λεμονιού, το λάδι, τη ρίγανη και το αλατοπίπερο. Το ανακατεύετε και περιχύνετε με το μίγμα τα ψάρια.
Βάζετε το ταψί σε προθερμασμένο φούρνο και ψήνετε για 20 λεπτά περίπου.
Αν θέλετε βάλτε από πάνω πριν τα ψήσετε λεπτοκομμένες φετούλες από λεμόνι.
Καλή σας όρεξη!!